Pop-up bar: The Village 2018 bedanking

Wauw, wat een bewogen en warme maand(en)!
De pop-up bar ‘The Village’ viel bij velen in goede smaak. We hebben iedereen bereikt van jong naar oud. Kids-workshops tot seniorennamiddag. 👌
Natuurpunt, agentschap natuur en bos en de gemeente gaven ons uiteindelijk de kans een pop-up bar op poten te zetten. We grepen de kans volledig en hebben ons voor 200% ingezet.
Het was loodzwaar maar fantastisch om dit te mogen organiseren. Ik voel mij vereerd met zoveel goede vrienden, kennissen en familieleden. Ik zou dan ook graag iedereen van harte willen bedanken die tot dit project betrokken was.
Dit was de eerste editie maar zeker en vast niet de laatste. Met leerrijke ervaringen, en boordevol nieuwe ideeën: honger naar meer.
Merci iedereen voor de prachtige momenten 😘

Tibbe Verschaffel
Nigel Leirens
Maud Verschaffel
Wito Geerts
James Bullaert
Ward Van Landeghem
Lisa Janssens
Steve Neutiens

Pop-up bar: The Village was een gloednieuwe pop-up op de rand van het schoonste stukje natuur hier in de streek: het Heidebos. Deze bar was open in juli 2018.

Het is definitief over en uit en zal het wachten zijn tot de volgende zomer om opnieuw te kunnen genieten van dit prachtige initiatief waar heel wat Moerbekenaren en omgeving naar toe kwamen om lekker wat bij te kletsen of om één van de talrijke workshops bij te wonen.

The Village waar bamboe en duurzaamheid centraal stonden.