Uitgebreide Brunch met verse producten

Kom iedere zondag vanaf 7 juli van 10u tot 13u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in samenwerking met Tachterhuis is met veel lekkers om vrij uit te kiezen voor 19,50 euro.

Dit een hele zomer lang elke zondag opnieuw!!! Schuif gezellig aan met vrienden en familie!!!

– Wat mag je van ons verwachten?

Lokale streekproducten met de nadruk op “korte keten”, ecologisch verantwoord, en versheid! Wekelijks veranderend assortiment op basis van lokale beschikbaarheid van verse producten.

De ultieme ontbijtformule, rustig beginnen met enkele onbijtkoekjes of wat granola met huisgemaakte yoghurt, vers fruit, een pistoletje, een eitje… enzovoort. Om dan verder te gaan met uitgebreide kaas-, vis- en vleesbuffet met onder andere kaas van “coöperatieve vennootschap Het Hinkelspel”, vers gesneden ham, gerookte zalm, …

Wil je genieten van een aperitief dan kan u deze rechtstreeks bestellen aan de bar in de “dome” helemaal gemaakt in bamboe.

Maar dan is het nog niet afgelopen, vanaf 11u kan u terecht in onze foodstands waar u een ganse reeks warme vers bereide gerechten met de nadruk op een kleine ecologische voetafdruk kan bestellen!

Verder kan u genieten van een prachtige omgeving aan de Moervaart met ook de nodige ontspanningsmogelijkheden voor de kleinsten onder ons, onder andere een springkasteel.

De rest van de dag kan je chillen in de lounge met zelfgemaakte meubels en kussens.

– Inschrijven is verplicht:
1. zie tickets (https://forms.gle/Q43tGYaxEdmjgxaCA)
2. betaal voor zondag aan onze kassa Pop-up bar: The Village

Datum

jul 07 2019

Tijd

10:00 - 13:00
Categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *