Netwerk- en ondernemersavond

Iedereen welkom!!!
Dit evenement is voor iedereen die ondernemend ingesteld is. Dat kent uiteraard een zéér brede betekenis. Dat kan als vrijwilliger, als intrapreneur, als CEO, als kleine zelfstandige, als student-ondernemer, als toekomstige ondernemer… Zit ondernemen in je bloed? Ben je een toekomstige of startende ondernemer? Een ervaren rot op het vlak van ondernemen? Of hoor je graag eens ondernemers bezig?

Iedereen is welkom op onze netwerkavond. Dit gaat door in een idyllisch plekje op de suikersite van zomerbar The Village.

Voorafgaand om 18u00 is er een interactieve workshop rond business strategie gegeven door Strinnlab.

Van 19u30 tot 20u15 geven we graag het woord aan verschillende ondernemende zielen, stuk voor stuk zijn ze een ‘krak in hun vak’!

– Maxim Sergeant: wat kan deze man niet? Het brein achter o.a. Bakkersonline. Ooit studentondernemer van het jaar, won DO goes USA en mocht UGent vertegenwoordigen in Amerika. Hij onderneemt van België tot in Zuid-Amerika.

– Luc Careel sinds 1983 actief bij KBC Bank en Verzekeringen. Kantoordirecteur van zeven kantoren in het gebied Lochristi. Een echte intrapreneur, gedreven en omringd door veel ondernemers. We zijn even benieuwd als jou hoe hij zijn pad tot nu toe bewandeld heeft.

– Bert Van Wassenhove aka “uitgever van ondernemingen”. Bekend van zijn podcast rond ondernemers en innovatie, betrokken bij tal van start-ups en scale-ups als investeerder of adviseur. Interessant!!!

– Tom Van Damme: business coach bij Universiteit Gent, mentor bij Watt factory en nog een reeks andere projecten. Het succes van de grote koten in Gent ‘UPKOT’ zijn deels aan Tom te danken.

Moderator van dienst: Tibbe Verschaffel, met een sterk team rond hem bouwde hij samen The Village uit tot het zomerdorp van het Waasland en brachten ze samen design fietsen op de markt met Planet B. Tibbe won dit jaar de titel student-ondernemer van het jaar, uitgereikt door Gentrepreneur.

Datum

jul 11 2019

Tijd

19:00 - 23:00

Kosten

Gratis
Suikersite, Terweststraat 1a, 9180 Moerbeke, België

Locatie

Suikersite, Terweststraat 1a, 9180 Moerbeke, België
Suikersite
Categorie